Chainels
The Retailer Platform

Over ons

Wat ooit is begonnen als afstudeerproject aan de TU Delft, is nu een onmisbaar communicatieplatform voor veel winkelgebieden. We zijn natuurlijk trots op grote klanten zoals De 9 Straatjes, Museumkwartier en de Koopgoot, waardoor de naam Chainels meteen serieus wordt genomen. Ook met misschien minder bekende, maar niet minder actieve winkelcentra zoals Cityplaza en Meerzicht zijn we erg blij. Ons team vindt het tof om te zien waar het online platform allemaal voor wordt gebruikt: ondernemers die initiatief nemen voor een brainstormsessie ‘positieve input voor de buurt’, een nieuwe wijkagent die zichzelf voorstelt, een huismeester van een winkelcentrum die bekend maakt dat de werkzaamheden voorbij zijn en de uitgang weer is geopend, ... Ons idee dat winkelgebieden de behoefte - of zelfs de noodzaak - hebben om beter samen te werken en hiervoor een geschikt platform nodig hebben, blijkt te kloppen!

Chainels is met name gericht op retail: we kennen de markt en dus ook de uitdagingen waar winkeliers, ondernemersverenigingen, beheerders en eigenaren voor staan. Deze markt kennen we door onze eigen ervaringen, maar minstens net zo belangrijk: de ervaringen van onze klanten. Door intensief met hen samen te werken, ontwikkelen we modules waar de markt letterlijk om vraagt. Zoals bijvoorbeeld het winkelalarm, de evenementenkalender en het geografische overzichten.

Meer weten?

Wat is Chainels?

Een online platform - website & app - voor B2B communicatie in winkelgebieden. Winkeliers, eigenaren, beveiligers en andere partijen kunnen via verschillende tools met elkaar communiceren over verschillende onderwerpen.

Wie is Chainels?

Een enthousiast, jong team van programmeurs, designers en accountmanagers. We zijn constant bezig met het verbeteren van het platform, dat achter de schermen vrij complex in elkaar steekt. Zodat onze (potentiële) klanten zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daarnaast doen we ook gewoon wat ieder jong team doet: grappen maken, biertjes drinken, tafeltennissen en FIFA spelen op de Playstation (nou ja, de mannen dan).

Waar is Chainels?

Offline? In het Groot Handelsgebouw, op de afdeling Kleinhandel. We zitten dus naast Rotterdam Centraal, tussen andere start- en scale-ups en onder een dakterras waar we in de zomer dankbaar gebruik van maken.

Online? Door heel Nederland! Van Arnhem tot Delft, Amsterdam tot Renesse. En de online wereld is niet beperkt tot onze landsgrenzen…

Waarom Chainels?

Voor jou? Omdat je inziet dat jouw winkelgebied beter kan presteren. Dat het niet alleen efficiënter, maar ook leuker kan. Omdat je ervan overtuigd bent dat één community meer kan dan veel eilandjes afzonderlijk. En je het fijn zou vinden om te weten wie die eilandjes nou precies allemaal zijn. Omdat je het gevoel hebt dat de communicatie moeizaam verloopt, maar niet direct weet hoe het beter kan. Omdat je inzicht wil verkrijgen in hoe jouw winkelgebied nou eigenlijk werkt. Niet op basis van gevoel, maar op basis van statistieken. Omdat je erin gelooft dat als alle betrokken partijen beter samenwerken, de consument hiervan profiteert. En tevreden consumenten leidt tot méér consumenten. We kunnen nog wel even doorgaan, maar we denken dat het efficiënter is als we het je persoonlijk toelichten. Of in ieder geval leuker.

Voor ons?

Eigenlijk grotendeels hetzelfde als voor jou. Omdat wij geloven in sterke, offline winkelgebieden. Die online samenwerken. Omdat we zien dat Chainels tijd bespaart. Tijd die veel beter aan dingen kan worden besteed die er echt toe doen, zoals je winkelgebied goed op de kaart zetten. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een kwalitatief goed product vanzelf leidt tot de groei van het aantal klanten en van ons bedrijf. En dat een kwalitatief goed product nooit af is. Omdat wij het leuk vinden om met onze klanten te werken aan een beter winkelgebied én aan een beter platform. En omdat wij heel graag met ons team aan Chainels willen blijven werken!